Persondatapolitik

1. Generelt
Du har i følge EUs persondataforordning ret til at få at vide, hvilken type data der er opsamlet om dig, og at få denne data slettet, hvis du ønsker det.
Al kommunikation til og fra dette site er krypteret. Detaljer om dette findes i de fleste browsere oppe i det venstre hjørne i adressefeltet.
2. Kundeoplysninger
Der indsamles personlige oplysninger ved booking af tid hos Logopæd Louise Skov.
Disse oplysninger bliver brugt til kundekontakt:
 • Navn på barn og forældre/værge
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Postadresse
Der kan også ved booking af tid, indhentes detaljer omkring barnets sprog- og talevanskeligheder.
3. Personlige oplysninger
Logopæd Louise Skov indhenter ikke data om dig udover det du selv formidler. Det personlige data, herunder også lyd- og videooptagelser, der bliver optaget i forbindelse med en bookning af en konsultation/supervision og under et forløb, vil blive gemt så lang tid det bedømmes relevant for det pågående forløb, dog vil data blive slettet efter 2 år, hvis der ikke har været foretaget bookninger/kontakt i perioden.
4. Tekniske data
Når du besøger denne hjemmeside opsamles der tekniske oplysninger, som bliver brugt til at forbedre hjemmesiden for at bedre tilpasse den til forskellige skærmestørrelser, styresystemer og andre tekniske aspekter.
Data der opsamles er:
 • Geografisk information (land og by du besøger hjemmesiden fra)
 • Tidspunkt for dit besøg
 • Hvilke sider på sitet du besøger
 • Tiden du spenderer på de forskellige sider på sitet
 • Sproget du bruger i dit styresystem
 • Hvilken browser du bruger
 • Hvilken internetudbyder du bruger
 • Hvilket device du bruger (PC, mobil, tablet)
 • Tekniske detaljer om dit device (skærmestørrelse, styresystem)
Disse data er anonyme og på ingen måder knyttede til dine personlige oplysninger. De deles ikke med tredje part og bliver kun brugt til udvikling af hjemmesiden.
Disse data bliver gemt i 14 måneder efter dit besøg og vil derefter automatiskt blive slettet.
5. Opbevaring af personlige oplysninger
Logopæd Louise Skov ansvarer for de personlige oplysninger du har formidlet og som Logopæd Louise Skov indhentet under forløbet med din godkendelse.
De personlige dataoplysninger opbevares sikkert og i krypteret format. Alle backuper på personlige oplysninger bliver gemt på krypteret medium og alle backuper opbevares på datacenter indenfor EUs grænser.
6. Modtagere/videregivelse af data
Logopæd Louise Skov videregiver aldrig personlige oplysninger uden din godkendelse.
Modtagere af personlige oplysninger ville være fagpersoner der har brug for disse oplysninger for et fortsat forløb. Logopæd Louise Skov ansvarer ikke for opbevaring/beskyttelse/sletning af oplysninger videregivet til anden part med dit samtykke.
7. Sletning af personlige oplysninger
Du har ret til, når du så ønsker, at kræve sletning af data. Hvis dette sker bliver alle data inklusive reserverede tider slettet og hvis du ønsker ny tid, bliver du nødt til at booke en ny tid (og derfor insende de personlige oplysninger på nyt). Data allerede videresendt med din godkendelse bliver ikke slettet på denne måde.
Anmodning om sletning af indsamlet data kan gøres ved at klikke linket til aftalen i en bekræftelsemail og vælge "Tryk slet for at slette alle personlige informationer fra systemet." eller ved at sende en e-mail til slet@logopaeden.dk.
Husk at sende fra den e-mail som blev brugt i bookningen af aftalen hvis aftalen blev booket på elektronisk måde. Dette for at sikre, at det er de korrekte personlige oplysninger, der bliver slettet.

Sikker digital korrespondance

Det anbefales, at korrespondance af personlige oplysninger, som ikke er en del af elektronisk booking sker med krypteret e-mail. Skriv en e-mail til louise@logopaeden.dk med en anmodning om krypteret korrespondance og du vil få en e-mail med et link til en sikker kommunikationsportal.